News Flash:

Întâmplare terifiantă într-un sat din România

S-a găsit un șarpe într-un aparat de cafea dintr-un bar din satul Dudașu, comuna Șimian

23 Iunie 2023
428 Vizualizari | 0 Comentarii

Un incident terifiant a avut loc într-un bar din satul Dudașu, comuna Șimian, județul Mehedinți, unde un șarpe a fost descoperit într-un aparat de cafea, provocând panică printre angajați.

Această întâmplare înfricoșătoare a șocat comunitatea locală din satul Dudașu. Un șarpe cu o lungime de aproximativ un metru a fost găsit în aparatul de cafea al barului.

”Cu ajutorul dispozitivului din dotare, șarpele de casă în lungime de peste 100 cm a fost extras și, ulterior, eliberat în mediul natural”, au transmis jandarmii, liniștind spiritele.


În ultima perioada, jandarmii au intervenit în patru situații similare.

În Oradea, orașul a fost confruntat cu o invazie de șerpi, iar autoritățile au trimis mesaje RO-ALERT prin care informau locuitorii că este necesar să-și închidă geamurile și ușile și să fie precauți. Este important de menționat că toți șerpii au fost specii acvatice, astfel că nu au reprezentat niciun pericol.

”De regulă, întâlnim în oraș șarpele de apă, care nu este veninos, nu face niciun rău, din contră, în parcuri ar putea să mănânce rozătoare. Toamna caută locuri de iernare și se poate să intre în subsoluri sau în locuri mai ferite, dar vara probabil ajunge în preajma unor clădiri în căutare de hrană. Șerpii simt vibrațiile și, de aceea, se retrag când e un om în apropiere. În oraș, fiind mai multe vibrații, ar putea să nu perceapă omul și de aceea să-i întâlnim”, a precizat Diana Cupșa, directoarea Departamentului de Biologie din cadrul Facultății de Științe din Oradea.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1269 (s) | 43 queries | Mysql time :0.010234 (s)