News Flash:

S-a aflat cine era persoana care a transmis live pe Facebook accidentul mortal din Olt

1 Iulie 2018
744 Vizualizari | 0 Comentarii
live

Accidentul din Slatioara, judetul Olt, in care doua persoane au murit, a fost transmis pe facebook de un pasager luat la ocazie de soferul baut. Barbatul, care si-a pierdut sotia in urma evenimentului rutier, a spus, sambata, ca a decis sa filmeze sperand ca politistii il vor opri pe sofer.
Catalin Sindila, pasager in masina care a provocat accidentul din Slatioara, judetul Olt, a fugit din spital, acasa, si sustine ca el si sotia sa au fost luati la ocazie de barbatul care acum este retinut de politisti. Acesta se casatorise de cinci luni cu femeia care si-a pierdut viata.

„Accelera in viteza si cum am vazut am intrat pe live ca la noi aici la intersectie mai sta politie si poate sa il opreasca imediat. Eu i-am zis «mergi usor!», dar mai rau dadea. Nu am urcat singur, eram cu sotia. Ea era in spate”, spune Catalin Sindila, barbatul care sustine ca a transmis pe Facebook accidentul.

Soferul care a provocat accidentul mortal din Slatioara a fost retinut pentru 24 de ore si se afla sub paza la Spitalul Judetean din Slatina. Acesta, fiind baut, a intrat pe contrasens si s-a izbit de o alta masina.


In accident a murit o pasagera si soferul care conducea celalalt vehicul.


catalin sindila
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1169 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006485 (s)