News Flash:

Iata de ce este bine sa spui trei zile la rand rugaciunea Sfintei Cruci

1 Iulie 2018
1166 Vizualizari | 0 Comentarii
rugaciunea

Daca in viata dumneavoastra, lucrurile nu mai merg asa cum ar trebui, daca nu va gasiti linistea, iar bunastarea pare sa se indeparteze, cititi rugaciunea Sfintei Cruci 3 zile la rand si veti primi ajutorul mult asteptat.

De mare ajutor in clipele grele!

“Sa invie Dumnezeu si sa se risipeasca vrajmasii Lui si sa fuga de la fata Lui cei ce-L urasc pe Dansul. Sa piara, cum piere fumul, cum se topeste ceara de fata focului, asa sa piara diavolii de la fata celor ce-L iubesc pe Dumnezeu si se insemneaza cu semnul Crucii si zic cu veselie.

Bucura-te, Preacinstita si de viata purtatoare Cruce a Domnului, care alungi pe diavoli cu puterea Celui ce S-a rastignit pe tine, a Domnului nostru Iisus Hristos, si S-a pogorat la iad si a calcat puterea diavolului si te-a daruit noua pe tine, Cinstita Crucea Sa, spre alungarea a tot pizmasul.

Ingradeste-ma, acopera-ma si ma pazeste, Doamne, cu puterea Cinstitei si de viata purtatoarei Tale Cruci, departand de la mine tot raul!

In mainile Tale, Doamne Iisuse Hristoase, Dumnezeul meu, Iti incredintez sufletul meu, pazeste-ma, binecuvinteaza-ma, miluieste-ma dupa mare mila Ta si dupa multimea indurarilor Tale si viata vesnica imi daruieste. Amin (de trei ori).”

Citita la miezul noptii, aceasta rugaciune vindeca bolnavii!

Cand grijile si supararile ne dau bataie de cap, stim cu totii ca nu ne mai este gandul la rugaciune. Este o mare greseala, pentru ca tocmai in aceste momente trebuie sa ne rugam Maicii Domnului si Mantuitorului ca sa ne scoata din necazul in care ne aflam.

Ori de cate ori sufletul va este napadit de probleme sau sanatatea este subrezita, cititi aceasta rugaciune de mare folos si veti vedea cat de puternica poate fi.

Rugaciunea se citeste intre orele 00.00 – 03.00 pentru ca atunci cerurile sunt deschise

Pentru ca rugaciunea sa aiba eficienta maxima, este bine sa fie citita intre orele 00.00 -03.00 cand cerurile sunt deschise si este ascultata de Divinitate.

„Milostiva sa-mi fii mie Preasfanta Treime; Milostiva sa-mi fii mie Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu; Milostivi sa-mi fiti mie cei 4 Evanghelisti ai Domnului; Milostiv sa-mi fii mie Sfinte Ioane Botezatorule al Domnului; Milostivi sa-mi fiti mie cei 12 Apostoli ai Domnului; Milostivi sa-mi fiti mie cei 70 Apostoli ai Domnului; Milostivi sa-mi fiti mie toti sfintii din ceruri si toate puterile ceresti;

Milostivi sa-mi fiti mie toti Sfintii Parinti din ceruri; Milostivi sa-mi fiti mie toti Sfintii Mucenici din ceruri; Milostivi sa-mi fiti mie toti Sfintii Cuviosi din ceruri; Milostivi sa-mi fiti mie toti Sfintii Parinti Ierarhi din ceruri; Milostivi sa-mi fiti mie toti Sfintii Martiri din ceruri; Milostivi sa-mi fiti mie toti Sfintii Prooroci din ceruri; Milostivi sa-mi fiti mie toti Sfintii Pustnici din ceruri; Milostive sa-mi fiti mie toate Sfintele Cuvioase Femei din ceruri; Milostive sa-mi fiti mie toate Sfintele Mucenite Fecioare din ceruri;

Milostivi sa-mi fiti mie toti Sfintii Arhangheli din ceruri; Milostivi sa-mi fiti mie toti Sfintii Ingeri din ceruri; Milostivi sa-mi fiti mie toti Sfintii zilei de astazi; Milostiva sa-mi fii mie toata puterea cea lucratoare a cerului; Milostiv sa-mi fii mie Sfinte Patron al meu (numele); Milostiv sa-mi fii mie Sfinte Patron al casei (numele); Milostiv sa-mi fii mie ingerasul meu sfant pazitor”.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1292 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007221 (s)