News Flash:

O veste îmbucurătoare

România s-a făcut remarcată la Târgul de turism de la Londra

8 Noiembrie 2023
407 Vizualizari | 0 Comentarii


România s-a făcut remarcată la Târgul de Turism de la Londra, depășind cu mult nivelul din anul 2022, dar, conform vicepreședintelui Asociației Naționale a Agențiilor de Turism, Adrian Voican, pentru a atrage 10 milioane de turiști străini pe an, este necesar un buget de 30 de milioane de euro.

World Travel Market, cu cei 38.500 de vizitatori și 3.500 de expozanți din 184 de țări, reprezintă un eveniment deosebit de important pentru profesioniștii din industria turismului.

Cifra de afaceri a companiilor din sectorul agricol a înregistrat a doua cea mai mare creștere nominală anuală din ultimii 10 ani, crescând cu peste 8 miliarde de lei și ajungând la nivelul istoric de 68 miliarde de lei în 2022, înregistrând o creștere de 48% față de 2018, conform studiului anual KeysFin despre "Evoluția Sectorului Agricol din România".

Pentru anul 2023, se estimează că sectorul agricol va continua să crească și va depăși nivelul record atins în 2022, apropiindu-se de pragul de 80 de miliarde de lei, în contextul presiunilor inflaționiste persistente și estimării de creștere a producției anuale de cereale cu 24%.

Liberty Galați a început procesul de repornire a Furnalului nr. 5, care va fi operațional în zilele următoare, conform anunțului făcut de companie.

„Acest proces are loc în condiţiile dificile de piaţă pentru producătorii de oţel din Europa, la care compania se adaptează prin ajustarea mixului de produse şi a graficelor de producţie, prin reducerea costurilor şi prin colaborarea cu guvernul pentru a reduce diferenţa faţă de preţurile energiei înregistrate în Europa”, se precizează într-un comunicat de presă transmis de Liberty Galaţi. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1250 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006222 (s)