News Flash:

Eveniment sportiv important în Timișoara

La începutul lunii aprilie, la Sala Olimpia are loc evenimentul sportiv „Regalul Gimnasticii”

28 Martie 2024
111 Vizualizari | 0 Comentarii


La începutul lunii aprilie, Timișoara va găzdui un eveniment deosebit în lumea sportului: „Regalul Gimnasticii”. Această competiție importantă se va desfășura în perioada 4 - 9 aprilie, la Sala Olimpia. Astfel, Timișoara va fi centrul gimnasticii românești și internaționale pentru câteva zile.

Evenimentul "Regalul Gimnasticii" este organizat de Federația Română de Gimnastică, având Primăria Timișoara ca partener oficial. În cadrul acestui eveniment sportiv, se vor desfășura diverse competiții importante, printre care Campionatul Internațional de Gimnastică Artistică Feminină "Rising Star", Campionatul Național de Juniori și Selectia Echipei Naționale de Seniori.


„Sala Olimpia, prin Primăria Municipiului Timișoara, a fost aleasă ca gazdă pentru acest eveniment tocmai prin prisma numelor și medaliaților pe care i-a lansat până acum, acest eveniment fiind, de altfel, o bază de selecție a înaltei performanțe pe care ne bazăm la viitoarele Jocuri Olimpice”, a transmis Primăria Timișoara.


În următoarea ședință de plen, consilierii locali vor vota proiectul de hotărâre privind aprobarea protocolului de colaborare cu Federația Română de Gimnastică.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1152 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004741 (s)