News Flash:

Reactia primarului Timisoarei dupa adoptarea ordonantei

1 Februarie 2017
1002 Vizualizari | 0 Comentarii
nicolae robu21
Preşedintele PNL Timiş Nicolae Robu crede că graba cu care au fost adoptate ordonanţele denotă disperare şi interes pentru salvarea unor persoane importante din PSD şi pentru PSD de la pedepse. 
„Ceea ce s-a întâmplat marţi seara este în opinia mea extrem de grav. PSD cred că s-a decredibilizat total prin faptul că un subiect atât de sensibil l-a tratat în mare grabă, denotând o disperare, de fapt, şi un interes pentru salvarea unor persoane probabil importante în PSD, pentru PSD, de la pedepse, şi nicidecum nu lasă impresia că este mânat în luptă de grija pentru o mai bună rânduială în ţara noastră”, afirmă Nicolae Robu într-o postare pe facebook.
Liberalul timişean crede că dacă adoptarea ordonanţelor ar fi fost o preocupare cu adevărat pentru îmbunătăţirea legislaţiei şi doar atât, PSD ar fi trebuit să vină în parlament şi să supună spre dezbatere ideile cu care vrea să îmbunătăţească legislaţia şi mai apoi, prin procedurile democratice consacrate, în mod aşezat, să se ajungă în final la o formulă care deşi nu ar fi avut o susţinere unanimă, cel mai probabil, reprezenta rezultatul unui parcurs democratic.
„A se acţiona într-o asemenea grabă, ca şi cum ţara aceasta nu ar avea o altă prioritate decât graţierea şi amnistia, este mai mult decât suspect. Şi cireaşa de pe tort a venit marţi, când adoptarea ordonanţelor s-a produs de-a dreptul noaptea. Aşa ceva nu cred că cineva şi-ar fi putut închipui că s-ar putea întâmpla. Dacă ţinem la normele statului de drept, atunci trebuie să se procedeze de o manieră credibilă, aplicând regulile unui asemenea concept. Ori ce a făcut PSD este descalificant şi nu ştiu cum vor evolua lucrurile în continuare”, susţine Robu.
El mai afirmă că miile de oameni care au ieşit spontan în stradă şi care nu au fost nici aduşi de cineva şi nici plătiţi cu mijloace necurate, nu au venit să le crească salariile, să câştige ceva în plan material, ci au venit de grija sănătăţii societăţii în care vor să trăiască, iar aceşti oameni nu se vor linişti atât de uşor. 
„Ce o să li se poată spune lor în sensul acesta, al înţelegerii a ceea ce s-a întâmplat? Cred că PSD nu prea are nimic de spus, decât ceea ce şi face ministrul Justiţiei: „următoarea întrebare”, conchide Robu pe pagina sa de facebook.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1296 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006602 (s)