News Flash:

Prefectul de Caras-Severin, la ora bilantului

1 Februarie 2017
1068 Vizualizari | 0 Comentarii
florenta albu2
 Institutia Prefectului Caras-Severin si-a dus la indeplinire sarcinile ce ii revin si si-a atins obiectivele in 2016 in ciuda faptului ca anul trecut a fost unul foarte greu, marcat de mai multe fenomene hidrometeorologice, dar si de organizarea a doua tururi de scrutin ce au vizat alegerile locale si cele parlamentare, a declarat marti, la sedinta de bilant, prefectul Florenta Albu. 
"Am prezentat raportul de evaluare a activitatilor institutiei pe anul 2016, am prezentat obiectivele strategice institutionale si indicatorii de performanta aferenti acestora si, ca o concluzie, putem spune ca ne-am atins aceste obiective desi resursele financiare si umane sunt extrem de limitate, atat in ceea ce priveste institutiile deconcentrate, cat si Institutia Prefectului si Serviciile publice comunitare de eliberare a pasapoartelor si permise de conducere", a afirmat Florenta Albu. 
Printre obiectivele strategice s-a aflat si verificarea legalitatii actelor administrative adoptate sau emise de autoritatile administratiei publice locale si contencios administrativ, in numar de peste 27.000, din care 150 au fost considerate ilegale. Pentru un numar de 129 de hotarari adoptate de consiliile locale si pentru 21 de dispozitii emise de primari s-a solicitat revocarea acestora. 
Pentru anul 2017, Institutia Prefectului - judetul Caras-Severin va acorda o atentie deosebita eficientizarii activitatii, prin reasezarea functiilor in statul de personal, in scopul echilibrarii sarcinilor de serviciu, implementarea unui sistem eficient de management la toate nivelurile, care sa asigure o monitorizare permanenta, pentru a elimina deficientele din activitate, precum si imbunatatirea activitatii de conducere a serviciilor publice deconcentrate in vederea cresterii performantelor. 
Florenta Albu a mai precizat ca se doreste realizarea demersurilor necesare astfel incat, toate unitatile de invatamant din judet sa intruneasca, in anul scolar 2017 - 2018, conditiile pentru obtinerea autorizatiilor sanitare de functionare. Totodata, reprezentantii Prefecturii vor incerca sa creasca eficacitatea activitatii de gestionare a factorilor de risc in ceea ce priveste situatiile de urgenta. AGERPRES

florenta albu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1148 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006481 (s)