News Flash:

Timisorenii au iesit in strada si cer demisia Guvernului

1 Februarie 2017
997 Vizualizari | 0 Comentarii
protest timis4
Peste o mie de timisoreni sunt adunati miercuri la pranz, in fata Prefecturii Timis, ei cerand demisia membrilor Guvernului si a Avocatului Poporului, Victor Ciorbea, fiind nemultumiti de adoptarea actelor normative privind justitia adoptat marti seara in sedinta de guvern. 
Protestatarii poarta pancarte cu inscriptii antiguvernamentale si impotriva PSD intre care ''Nu se poate asa ceva, s-a legiferat coruptia'', ''Vrem dreptate, nu imunitate'', ''In democratie hotii stau la puscarie'', ''Dragnea unde esti, venim la Bucuresti'' si scandeaza, intre altele, ''Ieftin si eficient, punem gratii la Parlament''. 
Oamenii sunt revoltati si impotriva Avocatului Poporului, cerand demisia lui Victor Ciorbea, intrucat, spun ei, ''si criminalii au aparator, dar poporul roman nu are niciun aparator in fata abuzurilor''. 
Grupul de protestatari a blocat unul dintre sensurile de circulatie din fata prefecturii. Cei prezenti au cerut ca liderul Consiliului Judetean Timis, Calin Dobra, sa iasa si sa discute cu protestatarii. Intrarea centrala a prefecturii este inchisa, accesul fiindu-le permis doar pe portile laterale celor care au nevoie sa intre in institutie. 
Prefectul Mircea Bacala a acceptat ca o delegatie a reprezentantilor protestatarilor sa vina in cabinetul sau la discutii. 
Totodata, protestatarii spun ca discuta si despre posibilitatea de a merge sa participe si la mitingul de sambata, de la Bucuresti. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1175 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007303 (s)