News Flash:

Italian urmarit international, prins de politistii bihoreni

1 Februarie 2017
968 Vizualizari | 0 Comentarii
politia locala1
Un cetatean italian cautat de autoritati pentru comiterea de falsuri, uz de fals si inselaciune si condamnat la inchisoare a fost depistat de politistii din Bihor, cu sprijinul Biroului SIRENE din cadrul Politiei Romane. 
Potrivit unui comunicat al IGPR remis AGERPRES, politistii de investigatii criminale din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Bihor l-au depistat, luni, 30 ianuarie, pe barbatul de 59 de ani, din Italia, urmarit international. 
Pe numele sau, organele judiciare italiene au emis un mandat european de arestare pentru savarsirea infractiunilor de inselaciune, fals si uz de fals, fapte comise pe teritoriul Italiei, scrie Agerpres.ro
Cel in cauza, condamnat la pedeapsa inchisorii de autoritatile din Italia, a fost prezentat Parchetului de pe langa Curtea de Apel Oradea, fiind emisa ordonanta de retinere pentru 24 de ore. 
Barbatul a fost incarcerat in arestul IPJ Bihor, urmand ca marti sa fie prezentat magistratilor Curtii de Apel Oradea, cu propunere de arestare preventiva, in vederea demararii procedurilor de predare catre autoritatile judiciare din Italia. 
Pentru depistarea celui in cauza, politistii au beneficiat de date si informatii suplimentare, obtinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Politieneasca Internationala - Inspectoratul General al Politiei Romane. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1258 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005949 (s)