News Flash:

Gregorian Bivolaru, incarcerat la Timisoara

1 Februarie 2017
1066 Vizualizari | 0 Comentarii
Gregorian Bivolaru
Incercari disperate ale fostului lider MISA, Gregorian Bivolaru. Acesta se chinuie inca de anul trecut sa obtina redeschiderea procesului penal in cazul sau. Bivolaru, mai nou alias Magnus Aurolsson, a fost mutat in 19 ianuarie la Timisoara.
Gregorian Bivolaru a fost transferat in 19 ianuarie la Penitenciarul Timisoara, scrie tion.ro. Fostul lider al MISA incearca inca din luna decembrie a anului trecut sa obtina redeschiderea procesului penal in care a fost judecat si condamnat in lipsa. „Guru” a stat la Timisoara pana luni, cand a fost transferat la Penitenciarul Bistrita Nasaud. Si asta pentru ca de acolo va fi mai aproape de Curtea de Apel Alba Iulia, unde, in 12 decembrie 2016 a fost inregistrat dosarul cu cererea sa. Cauza a fost amanata insa pentru lipsa de procedura, iar urmatoarea infatisare ar trebui sa aiba loc in 22 februarie de la ora 11, la Curtea de Apel Alba Iulia.

Gregorian Bivolaru, care si-a schimbat numele in Magnus Aurolsson, a fost adus in Romania in 22 iulie 2016, dupa 12 ani in care a fugit de autoritatile romane. El a fost condamnat in lipsa la o pedeapsa de sase ani cu executare pentru comiterea de acte sexuale cu un minor.

timisoara gregorian bivolaru
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1241 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005385 (s)