News Flash:

Razvan Stefanescu, soferul cu numerele anti-PSD, isi va primi PERMISUL de conducere inapoi - surse

3 August 2018
704 Vizualizari | 0 Comentarii
stefanescu 1 610x425

Dupa clasarea dosarului penal al deschis pe numele lui Razvan Stefanescu, soferul masinii M...PSD, acestuia ii va fi restituit permisul de conducere, care i-a fost suspendat de catre agentii de politie, potrivit unor surse din interiorul Politiei Romane.
Razvan Stefanescu, soferul masinii M...PSD, isi va primi permisul inapoi dupa ce Politia Romana va solicita, vineri, clasarea dosarului penal deschis pe numele acestuia, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din cadrul Politiei Romane.

Directia Rutiera va propune, vineri, Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 3, clasarea dosarului penal deschis pe numele soferului masinii M...PSD, informeaza IGPR, precizand ca seful Politiei Romane a cerut verificari privind „modul eronat” al argumentarii aplicarii Conventiei de la Viena.

„Avand in vedere interesul public major in ceea ce priveste circulatia pe drumurile publice din Romania a unui autoturism inmatriculat in Suedia, Centrul de Informare si Relatii Publice al Inspectoratului General al Politiei Romane (IGPR) este abilitat sa comunice urmatoarele: In conformitate cu ultimele precizari primite pe canalele de cooperare politieneasca internationala, Politia Romana va preda autoritatilor suedeze numerele de inmatriculare personalizate, cu continut obscen, ridicate la data de 31 iulie 2018, intrucat acestea au fost retrase de catre emitent. Cu respectivul autoturism se poate circula numai cu utilizarea numerelor de inmatriculare permanente”, au precizat reprezentantii IGPR, printr-un comunicat de presa.
De asemenea, sursa citata a mai precizat ca, „referitor la modul eronat” in care Directia Rutiera din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane a argumentat din punct de vedere juridic aplicarea, in acest caz, a Conventiei de la Viena, din anul 1968, inspectorul general al Politiei Romane a dispus deja declansarea unor verificari, la finalul carora vor fi luate masurile legale care se impun si vor fi aduse, de indata, la cunostinta opiniei publice.

„In ceea ce priveste dosarul penal instrumentat in prezent, in cursul zilei de astazi, Brigada de Politie Rutiera din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti va propune unitatii de parchet competente solutia de clasare a cauzei”, mai arata IGPR.

Politia Rutiera a anuntat ca masina cu placute M...PSD a fost oprita de patru ori in trafic de Politie, incepand cu data de 17 iulie, atunci cand a intrat in tara pe la Vama Nadlac, dar abia acum autoritatile au avut toate raspunsurile din partea autoritatilor suedeze.


razvan stefanescu directia rutiera
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1150 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007135 (s)