News Flash:

Caz incredibil in Harghita: Un urs in cautare de hrana a intrat intr-un centru care adaposteste 50 de copii si a distrus frigiderul

3 August 2018
612 Vizualizari | 0 Comentarii
urs1 bailetusnad 2august2018

Un urs flamand a distrus frigiderul Centrului de protectie a copilului ”Sfantul Ladislau” din Baile Tusnad, care adaposteste 50 de copii, jandarmii fiind solicitati sa intervina. In aceasta perioada in care se coc fructele ursii intra zilnic in curtile oamenilor.
Potrivit unui comunicat de presa trimis, joi, de Consiliul Judetean (CJ) Harghita, la Baile Tusnad este o ”situatie intolerabila” din cauza ursilor.

”Sunt foarte multi ursi in oras, acestia umbla pe strazile orasului, acolo unde sunt copii si persoane in varsta. In cursul lunii iulie ursul a atacat doua persoane si a patruns de mai multe ori in dependinte, pensiuni in cautarea de hrana, iar acum in perioada in care se coc fructele, ursii patrund zilnic in curtile oamenilor”, potrivit CJ Harghita.
De asemenea, potrivit sursei citate, locuitorilor le este teama si sustin ca degeaba depun plangeri.

”Cea mai recenta incursiune a avut loc la Baile Tusnad azi-noapte, cand ursul a intrat intr-una din casele Fundatiei Sfantul Francisc, la Centrul de protectie a copilului Sfantul Ladislau, unde a cautat mancare. Consilierul judetean Kolozsvári Tibor, coordonatorul centrului, a relatat ca azi-noapte, in jurul orei 2.00, ursul a patruns in cladire, pe intrarea principala. In cautarea de hrana a distrus frigiderul din cladirea care adaposteste cincizeci de copii. A apelat jandarmii care au sosit la fata locului dupa mai bine de 20 de minute, timp de reactie foarte lung”, potrivit comunicatului trimis de CJ Harghita.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1126 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004423 (s)