News Flash:

Accident GRAV in Buzau intre un microbuz, un tractor si o masina: soldat cu 12 raniti/Soferul care a provocat accidentul a fost depistat

3 August 2018
532 Vizualizari | 0 Comentarii
smurd cluj

Un accident s-a produs joi seara in judetul Buzau intre un microbuz, un tractor si o masina, primul bilant indicand 12 raniti.
12 persoane - zece adulti si doi copii - au fost ranite, toate fiind constiente, insa prezinta diverse traumatisme. Nu au fost persoane incarcerate.

Din primele informatii furnizate de IGSU, 12 persoane - zece adulti si doi copii - au fost implicate, toate fiind constiente, insa prezinta diverse traumatisme.

Nu au fost persoane incarcerate.
Au fost alertate o autospeciala pentru victime multiple, doua echipaje de prim ajutor SMURD, o descarcerare, o autospeciala de stingere si 4 ambulante SAJ.

Potrivit Politiei Buzau, din primele cercetari a reiesit ca soferul tractorului nu s-a asigurat in momentul in care a iesit de pe camp in drum. Utilajul a fost lovit de un microbuz cu calatori, iar in impact a fost implicata si o masina.

Reprezentantii Politiei Buzau au declarat, corespondentului MEDIAFAX, ca soferul tractorului a fugit de la fata locului si este cautat.

Soferul care a provocat accidentul soldat cu ranirea a 12 persoane si apoi a fugit, a fost depistat

Politistii l-au gasit pe soferul care a provocat, joi seara, accidentul de pe DN2C, din Buzau, soldat cu ranirea a 12 persoane. Barbatul, care avea o alcoolemie de peste 80 miligrame alcool pur in aerul expirat, a fost dus la audieri, transmite corespodentul MEDIAFAX.

Reprezentantii Politiei Buzau au declarat, corespondentului MEDIAFAX, ca soferul tractorului a fost depistat pe raza localitatii Pogoanele, oras in care si locuia. Barbatul a fost gasit baut si a fost dus la audieri.

“Conducatorul auto a fost depistat in urma activitatilor desfasurate de politisii din cadrul Politiei Oras Pogoanele si Serviciului pentru Actiuni Speciale din cadrul IPJ Buzau, fiind condus la audieri. Are aproximativ 40 de ani si era sub influenta alcoolului, avand putin peste 0.80 mg/l in aerul expirat”, a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Buzau, Mihail Draghiciu. In cauza politistii au intocmit dosar penal.

Din primele cercetari a reiesit ca soferul tractorului nu s-a asigurat in momentul in care a iesit de pe camp in drum. Utilajul a fost lovit de un microbuz cu calatori, iar in impact a fost implicata si o masina.

Reprezentantii Politiei Buzau au declarat, corespondentului MEDIAFAX, ca soferul tractorului a fugit de la fata locului.

Mediafax

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1449 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005513 (s)