News Flash:

Strazi si gospodarii din orasul Cugir, jud. Alba, inundate dupa o ploaie torentiala

3 August 2018
634 Vizualizari | 0 Comentarii
cugir

Mai multe strazi si gospodarii din Cugir, judetul Alba, au fost inundate joi seara, dupa o ploaie torentiala care a blocat sistemele de canalizare. Pompierii intervin cu mai multe autospeciale si motopompe pentru evacuarea apelor, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Potrivit Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Alba, au fost inundate strazi, curti si pivnite. Canalizarile nu au facut fata volumului mare de precipitatii.

”Garda Sebes si Serviciul Voluntar pentru Situatii de Urgenta Cugir intervin cu trei autospeciale, trei motopompe, doi subofiteri si unsprezece voluntari, in Cugir, pentru evacuarea apei din gospodarii in urma precipitatilor”, a informat ISU Alba.

Interventiile au loc pe strazile Prunului, Viilor, Vasile Alecsandri, Grivitei si Muresului. Au fost inundate drumuri, curti si pivnite.


De asemenea, un localnic si-a manifestat supararea pe Facebook, ”felicitand” primaria pentru ”calitatea lucrarilor de la recenta canalizare”, despre care spune ca este ”o bataie de joc fata de banul public.

”<Felicitari> Primariei Cugir, in special primarului pentru calitatea lucrarilor de la recenta canalizare. Asta e bataia de joc fata de banul public ! Asteptati voturile noastre ! Ca oricum ati afirmat in fata mea si a mai multor persoane ca nu ni l-ati cerut!”, a scris acesta.

Mediafax

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1273 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007714 (s)