News Flash:

Reușită pentru Aquatim

Proiectul „Fazarea Proiectului Extinderea şi modernizarea sistemului de alimentare cu apă şi canalizare în judeţul Timiş” a fost implementat

7 Aprilie 2023
438 Vizualizari | 0 Comentarii

Proiectul de extindere și modernizare a sistemului de alimentare cu apă și canalizare în județul Timiș, cod SMIS 104740, a fost implementat după finalizarea tuturor lucrărilor prevăzute în cadrul acestuia. Acest proiect a fost cofinanțat de Fondul de Coeziune al Uniunii Europene prin Programul Operațional Infrastructură Mare.

Programul Operațional Infrastructură Mare are ca obiectiv îmbunătățirea infrastructurii în sectorul de apă pentru a beneficia atât mediul, cât și oamenii, în vederea îndeplinirii obligațiilor de conformare la Tratatul de Aderare. Scopul acestuia este de a crește nivelul de colectare și epurare a apelor uzate urbane, precum și gradul de asigurare a aprovizionării cu apă potabilă pentru populație.

Proiectul a avut ca obiective specifice lucrări în completare privind sistemele de alimentare cu apă și de colectare a apei uzate în aglomerările Timișoara (localitățile Sânmihaiu Român și Utvin), Buziaș, Jimbolia, Deta și Recaș.

La finalizarea obiectivelor de investiții din cadrul proiectului fazat, în ceea ce privește distribuția apei, populația suplimentară care beneficiază de o mai bună alimentare cu apă este de 5.630 persoane. Totodată, populația suplimentară care beneficiază de o mai bună tratare a apelor uzate reprezintă 16.820 locuitori echivalenți. Valoarea totală a proiectului a fost de 63.047.409 lei (fără TVA), din care valoarea cofinanțării UE a fost de 46.602.123 lei.

Acest proiect a fost cofinanțat din Fondul de Coeziune prin Programul Operațional Infrastructură Mare 2014-2020.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1137 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004996 (s)