News Flash:

Zece ani de YouTube România

Canalele de Youtube româneşti au peste un milion de abonaţi şi un miliard de vizualizări

31 Martie 2023
329 Vizualizari | 0 Comentarii

O mulțime de canale românești de pe YouTube au peste un milion de abonați și peste un miliard de vizualizări, iar companiile din România investesc tot mai multe resurse în dezvoltarea prezenței lor pe această platformă.

„Uitându-ne de unde am plecat acum 10 ani şi unde a ajuns astăzi ecosistemul YouTube din România, pare că totul a evoluat cu o viteză aproape de neimaginat. În prezent, există conţinut în limba română pe YouTube care răspunde şi celor mai exigente şi nişate cereri, de la DYI, educaţie, cooking sau podcast la seriale originale, emisiuni TV, animaţie sau gaming. Sunt zeci de canale de YouTube româneşti cu peste 1 milion de abonaţi şi 1 miliard de vizualizări.

În acelaşi timp, advertiserii şi companiile din România dedică tot mai multe resurse pentru dezvoltarea prezenţei lor pe YouTube, prin canale proprii, crearea de conţinut exclusiv şi campanii dedicate. În cei 10 ani, YouTube România a devenit un mediu unde românii găsesc conţinut de calitate şi care oferă companiilor oportunităţile potrivite pentru a ajunge la publicul ţintă”, a transmis Elisabeta Moraru, country director Google România, la aniversarea a zece ani de YouTube România. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1122 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005077 (s)