News Flash:

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș lucrează

Proiectul “Digitalizăm Vestul”, cofinanțat prin Programul Operațional Capital Uman, se află în plină derulare

20 Aprilie 2023
328 Vizualizari | 0 Comentarii

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș derulează Proiectul “Digitalizăm Vestul” în calitate de beneficiar și cu cofinanțare prin Programul Operațional Capital Uman. Scopul principal al proiectului este sprijinirea a 32 de întreprinderi din județele Timiș, Arad și Caraș-Severin, care activează în sectoarele economice identificate conform Strategiei Naționale de Cercetare și în domeniile de specializare inteligentă conform SNCDI.

Proiectul furnizează programe de formare profesională în competențe digitale de bază și avansate, evaluare și certificare a competențelor profesionale dobândite pe alte căi decât cele formale, precum și elaborare și introducere de programe de învățare la locul de muncă.

Proiectul aduce beneficii directe atât companiilor cât și angajaților, deoarece competențele digitale sunt indispensabile în orice proces de administrare, flux de producție sau flux de servicii. Utilizarea eficientă a tehnologiilor digitale la locul de muncă necesită competențe digitale adecvate.

Proiectul oferă două buletine electronice lunare: “Digitalizarea întreprinderilor și perfecționarea angajaților în domeniile TIC” și “ECONOMIA CIRCULARĂ”. Primul buletin prezintă o prezentare generală a proiectului și o rubrică numită “ASTĂZI DESPRE” care se actualizează la fiecare număr și tratează subiecte relevante, precum cadrul legislativ privind digitalizarea în România, securitatea cibernetică, învățarea la locul de muncă și tendințele viitorului în dezvoltarea TIC. Al doilea buletin se concentrează pe conceptul de economie circulară și pe rolul TIC în facilitarea tranziției către o economie cu emisii scăzute de dioxid de carbon și eficiența din punct de vedere al utilizării resurselor.

Informații detaliate despre activitățile proiectului sunt disponibile pe site-ul beneficiarului CCIAT, la Secțiunea destinată proiectului (https://cciat.ro/cciat_DIGITALIZAM_VESTUL__Cod_SMIS_143187 ) cât și pe pagina de Facebook (https://www.facebook.com/profile.php?id=100087674967693 ).

Companiile interesate în dezvoltarea profesională a angajaților, în evaluarea și certificarea competențelor acestora și în organizarea de programe de învățare la locul de muncă în domeniul alfabetizării digitale și a TIC sunt invitate să comunice interesul de a se alătura proiectului.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1310 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006340 (s)