News Flash:

Eveniment în Timișoara

Pe 12 mai are loc o nouă ediție a Bursei Locurilor de Muncă

14 Aprilie 2023
395 Vizualizari | 0 Comentarii

În data de 12 mai, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Timiș va organiza o nouă ediție a bursei locurilor de muncă la Casa Tineretului din Timișoara. Evenimentul este destinat tuturor persoanelor care sunt în căutarea unui loc de muncă și doresc să se angajeze sau să își schimbe job-ul.

Bursa locurilor de muncă reprezintă o oportunitate de a cunoaște mai bine piața muncii, ofertele locurilor de muncă și are ca scop creșterea ratei de ocupare a forței de muncă în județul Timiș prin intermediul interacțiunii directe între angajatori și solicitanții de locuri de muncă.

Persoanele care se află în căutarea unui loc de muncă și care sunt înregistrate la AJOFM sau cele care se înregistrează la agenție până la data organizării bursei pot beneficia de servicii gratuite de informare și consiliere profesională, inclusiv îndrumare și sprijin în realizarea CV-ului și a unei scrisori de intenție.

Pentru o promovare cât mai eficientă a locurilor de muncă disponibile, angajatorii sunt rugați să transmită oferta de locuri de muncă vacante la adresa de e-mail ajofm.tm•anofm.gov.ro sau prin fax la numărul 0256/294234 până la data de 08.05.2023.

Informații suplimentare pot fi obținute la sediul AJOFM Timiș din Timișoara, situat pe bulevardul Republicii nr.21, sau la numărul de telefon 0256/294231.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1272 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007343 (s)