News Flash:

CCIA Timiș organizează noi cursuri

Pe 27 aprilie 2023 are loc o nouă sesiune a cursului INTRASTAT

13 Aprilie 2023
404 Vizualizari | 0 Comentarii

Pe 27 aprilie 2023, Camera de Comerţ, Industrie și Agricultură Timiş, prin Direcția Instruire, Formare și Perfecționare Profesională, organizează o nouă sesiune a cursului Intrastat. Acesta este un sistem de colectare a datelor statistice utilizat de toate companiile din țările membre ale Uniunii Europene care comercializează bunuri în alte state ale UE. Cursul Intrastat este necesar pentru a furniza date statistice într-un cadru legal și la standardele impuse de Uniunea Europeană.

În cadrul cursului, se vor discuta subiecte precum obiectivele, importanța, legislația comunitară și națională, sfera de cuprindere, sursele de date, teritoriul statistic, pragurile statistice, legătura cu sistemul fiscal (TVA/VIES), procedurile de validare, confidențialitatea datelor și aplicațiile practice. Cursurile se desfășoară online, pe platforma Teams.

Mai multe informații și formularul de înscriere pot fi găsite pe site-ul CCIAT. După participarea la programul de formare profesională Intrastat, se vor elibera certificate de participare. Pentru înscrieri sau informații suplimentare, se poate contacta Direcția Formare și Perfecționare Profesională a CCIAT, Centrul Regional de Afaceri al CCIAT, la numerele de telefon 0720/444121 sau 0720/444120, sau pe adresa de e-mail cmates•cciat.ro. Persoana de contact este Cecilia Mateș, consultant cameral.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1212 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006523 (s)