News Flash:

Anul acesta ar putea începe demolarea vechiului stadion

Proiectul de construire a viitorul stadion din Timișoara are toate avizele. Lipsește Hotărârea de Guvern

1 Aprilie 2024
65 Vizualizari | 0 Comentarii


În decursul a cel mult două săptămâni, Guvernul ar putea aproba indicatorii tehnico-economici pentru viitorul stadion din Timișoara, conform declarațiilor președintelui Camerei Deputaților.

Alfred Simonis a subliniat, la Timișoara, că proiectul de construire a noii arene are toate avizele necesare. Demolarea ar putea începe chiar în acest an.

„Având în vedere că s-au obținut toate avizele, în următoarele 10 zile – 2 săptămâni, s-ar putea emite hotărârea de Guvern de aprobare a indicatorilor stadionului Dan Păltinișanu. Poate că anul acesta vom începe demolarea vechiului stadion și construirea celuilalt”, a transmis Alfred Simonis, președintele Camerei Deputației.

Proiectul hotărârii de Guvern se află în prezent în etapa de dezbatere publică. După încheierea acestei perioade, va putea fi inclus în agenda unei ședințe a Executivului.

„Potrivit legii, acest proiect trebuie să fie supus dezbaterii publice timp de zece zile, iar după expirarea acestui termen Guvernul va adopta Hotărârea de Guvern. Următorul pas trebuie făcut de Consiliul Județean Timiș, instituția care trebuie să demareze licitația pentru demolarea actualului stadion al Timișoarei”, a declarat Simonis.


Investiția în noul stadion, care va purta tot numele de Dan Păltinișanu, este estimată la aproximativ 180 de milioane de euro. Noua arenă va avea capacitatea de a găzdui 30.000 de spectatori.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1169 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005736 (s)