News Flash:

Poliția Locală din Timișoara, în acțiune

Comercianții de flori fără acord de comerț, amendați de polițiștii locali timișoreni

29 Martie 2024
76 Vizualizari | 0 Comentarii


Polițiștii locali din Timișoara au aplicat amenzi comercianților de flori fără acord de comerț și persoanelor care au dat foc la resturi vegetale.

În această săptămână, polițiștii locali din cadrul Serviciului Siguranță și Ordine Publică au efectuat verificări la mai mulți comercianți ambulanți. Au fost identificate și amendate zece persoane care vindeau flori de sezon în locuri unde acest lucru este interzis și fără a deține acord de comerț stradal pentru astfel de activități. Acestea ofereau spre vânzare flori de primăvară precum narcise, zambile sau liliac, culese din grădină.

Pe lângă faptul că vânzarea acestor flori nu este permisă, polițiștii locali au primit sesizări privind faptul că aceste persoane lasă în urmă mizerie pe domeniul public și concurează neloial comercianților de flori care dețin toate documentele necesare pentru desfășurarea activității.

În urma acțiunii, polițiștii locali au confiscat 75 de buchete de flori de sezon din locații precum Aleea FC Ripensia și Gheorghe Lazăr. Persoanele care vindeau flori au fost amendate cu câte 150 de lei. De asemenea, un timișorean care a dat foc la resturi vegetale în curtea unui imobil din cartierul Braytim a fost sancționat cu avertisment.

În acest an, alte opt persoane au fost amendate pentru arderea resturilor vegetale în curți sau în fața imobilelor, amenzile fiind cuprinse între 500 și 1.000 de lei.

Poliția Locală avertizează că, odată cu sosirea primăverii, există o serie de activități care pot atrage amenzi, precum arderea deșeurilor.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1248 (s) | 32 queries | Mysql time :0.008293 (s)