News Flash:

E sărbătoare la mall

În acest weekend, la Iulius Town vor avea loc mai multe activități dedicate copiilor cu ocazia Zilei Jandarmeriei

29 Martie 2024
83 Vizualizari | 0 Comentarii


Cu ocazia Zilei Jandarmeriei, la Iulius Town, copiii vor fi implicați într-o serie de activități special concepute pentru ei, printre care competiții de șah, ateliere de creație, face-painting și spectacole de teatru de păpuși.

Imaginația este una dintre abilitățile pe care cei mici o pot dezvolta la maximum, transformând jocurile banale în aventuri fantastice, în care nimic nu pare imposibil. În acest weekend, Iulius Town a pregătit mai multe activități dedicate copiilor, marcând totodată și Ziua Jandarmeriei. Reprezentanții Inspectoratului de Jandarmi Județean Timiș vor oferi prezentări tehnice, ateliere pentru copii și vor aduce câini special antrenați.

Prin urmare, sâmbătă, 30 martie 2024, în Iulius Gardens, începând cu ora 14:00, vor avea loc prezentări de tehnică și echipament, expoziții de autovehicule speciale și demonstrații de dresaj canin. Copiii sunt încurajați să participe la circuite personalizate pentru ei, cu obstacole ușoare, care îi provoacă să treacă de jaloane, să meargă pe bârnă și să își depășească limitele. Cei interesați să afle mai multe pot discuta cu reprezentanții instituției care vor prezenta oferta educațională în zona evenimentului.

Tot sâmbătă, în Atriumul Iulius Town are loc și competiția Șah în Școală, dedicată tuturor nivelelor de experiență, cu scopul de a promova șahul printre elevi. Turneul începe la ora 10:00, iar cei mai iscusiți jucători își vor demonstra abilitățile de anticipare a mișcărilor adversarului și de gândire strategică.

Ziua de sâmbătă continuă pentru copii în piațeta Intersport din Iulius Mall, unde vor avea loc Atelierele de Creație și Facepainting între orele 16:00 și 19:00. Copiii sunt invitați să se „transforme” în cei mai curajoși eroi și să decoreze rucsaci pentru sport. Participarea la ateliere este gratuită în limita locurilor disponibile, iar toate materialele sunt furnizate gratuit de către Iulius Town.

Teatrul de Păpuși revine și în această duminică, începând cu ora 11:00, în food court-ul Iulius Town, cu o piesă menită să îi învețe pe cei mici despre dorința de a deveni mai buni. „Rățușca cea urâtă” va fi pusă în scenă în acest final de săptămână.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1167 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004889 (s)