News Flash:

Cu comisarii Gărzii de Mediu la ușă

Un depozit de fier vechi din Timiș, fără autorizație, închis de Garda de Mediu

28 Martie 2024
81 Vizualizari | 0 Comentarii


Un tiimișean s-a trezit cu comisarii Gărzii de Mediu la domiciliu. Aceștia au descoperit că persoana respectivă depozita cantități semnificative de fier vechi fără a deține autorizația necesară.

Individul a fost sancționat și nu i se mai permite să colecteze sau să valorifice fierul vechi. De asemenea, a primit o amendă substanțială.
„Comisarii GNM CJ Timiș au efectuat un control la o persoana fizică, care defășoară activități de colectare deșeuri, fără a deține autorizație de mediu, fapt pentru care s-a aplicat sancțiune contravențională, în valoare de 15.000 lei și s-a interzis defășurarea activități de colectare deșeuri, s-a dispus salubrizarea amplasamentului și predarea deșeurilor către un operator autorizat”, a declarat Garda de Mediu Timiș.

Conform legii „toate unitățile sau întreprinderile care desfășoară activități de colectare, salubritate, tratare a deșeurilor sunt obligate să obțină o autorizație/autorizație integrată de mediu emisă de către autoritățile competente pentru protecția mediului”.


Amenzile variază între 5.000 și 15.000 de lei pentru persoanele fizice și între 40.000 și 60.000 de lei pentru persoanele juridice.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1151 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006188 (s)