News Flash:

Dragnea, despre soarta lui Pop: "Tudose poate propune orice idee de remaniere, partidul e obligat sa analizeze"

9 Octombrie 2017
836 Vizualizari | 0 Comentarii
liviu pop senator psd despre bugetul pe 2016
Liderul PSD Liviu Dragnea a precizat, luni, ca premierul Mihai Tudose poate sa propuna orice idee de remaniere, iar partidul este obligat sa analizeze, el facand acest comentariu raspunzand unei intrebari referitoare la modul in care vede activitatea ministrului Educatiei, Liviu Pop.
„Fiind vorba de membri ai Guvernului, cred ca procedura corecta este urmatoarea: premierul are toate parghiile necesare sa faca evaluarea fiecarui ministru si, asa cum a fost procedura de numire pentru fiecare ministru, este si procedura inversa, de deznumire”, a spus, Dragnea, intrebat cum apreciaza activitatea lui Pop, ca ministru.
„Premierul poate sa propuna in partid orice idee de remaniere, discutam in partid, discutam si cu colegii nostri din alianta, de la ALDE. (...) Decizia trebuie sa fie in urma unei propuneri a primului-ministru. E foarte simplu. (...) E vorba de oportunitatea unor remanieri. In momentul in care primul-ministru are argumente serioase, partidul este obligat sa analizeze”, a adaugat Dragnea.
Intrebat despre posibilitatea ca ministrul Sanatatii, Florian Bodog, sa fie remaniat in urma unor acuzatii de plagiat, Dragnea a raspuns: „Nu sunt la curent in detaliu, dar am inteles ca e o problema mai veche care ar fi fost rezolvata, nu stiu. Sigur, nu cred ca e o coincidenta cu faptul ca maine se discuta subiectul Sanatatii in Parlament dar, repet, premierul are toata deschiderea din partea partidului, sa analizeze si sa faca propuneri”.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1128 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005146 (s)