News Flash:

Presedintele Iohannis se intalneste luni cu secretarul general al NATO

9 Octombrie 2017
933 Vizualizari | 0 Comentarii
iohannis presedinte
Presedintele Klaus Iohannis il primeste, luni, la Palatul Cotroceni, pe secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, discutiile urmand sa vizeze viitorul summit al Aliantei Nord-Atlantice si Flancul Estic.

"Agenda intrevederii va include evaluarea concreta a stadiului implementarii deciziilor adoptate la Summitul NATO de la Varsovia, din anul 2016, si la Reuniunea la nivel inalt de la Bruxelles din mai 2017, precum si pregatirea agendei si rezultatelor viitorului Summit NATO din anul 2018. Aspectele privind continuarea procesului de adaptare a Aliantei la mediul international complex de securitate, cu accent pe postura NATO de aparare si descurajare pe Flancul Estic, vor ocupa un loc important in cadrul discutiilor", precizeaza Administratia Prezidentiala, intr-un comunicat transmis joi AGERPRES.
Dupa convorbiri, cei doi oficiali vor sustine o declaratie comuna de presa.

De asemenea, presedintele Klaus Iohannis si secretarul general al Aliantei Nord-Atlantice, Jens Stoltenberg, vor participa la deschiderea sesiunii plenare a celei de a 63-a reuniuni a Adunarii Parlamentare a NATO, care va avea loc la Palatul Parlamentului.

klaus iohannis palatul cotroceni nato aliantei nord atlantice
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1361 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005565 (s)