News Flash:

Patru irakieni si o calauza sarba, prinsi de politistii din Timis, cand incercau sa treaca ilegal frontiera

8 Octombrie 2017
1029 Vizualizari | 0 Comentarii
frontiera3
Politistii de frontiera din Moravita au prins patru cetateni din Irak care incercau sa treaca ilegal frontiera din Serbia in Romania cu ajutorul unei calauze sarbe. Migrantii s-au ascuns intr-un canal pana cand au fost preluati de calauza.
Politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Moravita, judetul Timis, au observat, in noaptea de sambata spre duminica, un grup format din patru persoane, care se deplasa dinspre frontiera cu Serbia spre interior.
Ajunse pe teritoriul Romaniei, persoanele s-au ascuns intr-un canal si au asteptat pana cand un autoturism, care venea dinspre localitatea Moravita, a venit si i-a preluat. Imediat, politistii de frontiera au oprit autoturismul, iar persoanele in cauza au fost duse la sediul Politiei de Frontiera pentru cercetari.
In cadrul verificarilor, politistii de frontiera au stabilit ca grupul era format din trei barbati si un minor, toti cetateni irakieni, avand varste cuprinse intre 15 si 29 de ani, iar soferul autoturismului este cetateanul sarb K.A., in varsta de 31 de ani.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1125 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004856 (s)