News Flash:

CNAIR: Circulatia rutiera pe Transfagarasan, intre Balea Lac si Balea Cascada, se desfasoara cu dificultate

8 Octombrie 2017
947 Vizualizari | 0 Comentarii
zapada2
Traficul rutier pe Transfagarasan, intre Balea Lac si Balea Cascada, se desfasoara cu dificultate la aceasta ora, din cauza viscolului si a cetei, informeaza Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), intr-un comunicat de presa, transmis duminica AGERPRES.
Pe de alta parte, compania precizeaza ca, in intervalul 7 octombrie, ora 17:00 — 8 octombrie, ora 7:00, drumarii au intervenit pe Transfagarasan (DN 7C), Transalpina (DN 67C) si pe DN 1A (Cheia) cu cinci utilaje si au raspandit cinci tone de material antiderapant (sare).
"La aceasta ora se circula ingreunat pe Transfagarasan, intre Balea Lac si Balea Cascada. Pe acest sector de drum, desi carosabilul este curatat, din cauza viscolului si cetei vizibilitatea este redusa semnificativ", noteaza sursa citata.
CNAIR atentioneaza participantii la trafic sa adapteze viteza conditiilor meteo si sa respecte semnalizarile rutiere si restrictiile instituite temporar.
De asemenea, se recomanda conducatorilor auto sa aiba autovehiculele echipate pentru circulatia in conditii de iarna in cazul in care tranziteaza zonele montane afectate de ninsori in aceasta perioada.
AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1366 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007306 (s)