News Flash:

Prognoza meteo pentru urmatoarele zile

28 Octombrie 2016
1338 Vizualizari | 0 Comentarii
vremea rece
Meteorologii anuta ca vremea va continua sa se raceasca. Cerul va avea innorari si vor fi precipitatii in majoritatea zonelor. Acestea vor fi sub forma de ninsoare la munte, mixte in nord si centru si mai ales sub forma de ploaie in restul teritoriului. De marti, valorile termice vor creste treptat.

LA NOAPTE. In partea de sud-vest a tarii innorarile vor persista si izolat vor mai fi ploi slabe, iar in zona montana aferenta, la peste 1800 m altitudine, si lapovita sau ninsoare. In restul zonelor cerul va fi variabil la partial noros, pe arii restranse va fi ceata, iar in nord si centru izolat se va produce bruma. Vantul va sufla moderat in sud-est si la munte si va fi slab in restul teritoriului. Temperaturile minime se vor situa in limitele climatologic specifice datei si se vor incadra intre -5...-4 grade in depresiunile intramontane si 7...8 grade in extremitatea de sud-vest.

BUCURESTI. Cerul va fi variabil spre partial noros, vantul va sufla slab, iar spre dimineata vor fi conditii de ceata. Temperatura minima va fi de 2...3 grade, valori normale pentru aceasta data.

VINERI. Valorile termice diurne vor caracteriza o vreme mai rece decat ar fi normal la aceasta data, in special in jumatatea de sud-est a tarii. In cursul zilei, cerul va fi variabil, cu innorari in jumatatea de sud a teritoriului, dar si in regiunile estice; izolat va ploua slab in sud-vest, iar in rest vor fi conditii de burnita. Pe timpul noptii innorarile vor cuprinde nordul si centrul, iar precipitatiile se vor semnala local in zona Carpatilor Orientali, unde la peste 1500 m altitudine vor predomina ninsorile. Vantul va fi slab si moderat, cu intensificari local in sud-est, mai ales spre sfarsitul intervalului cand in zona montana va sufla tare. Temperaturile maxime se vor incadra intre 6 si 13 grade, iar cele minime intre -3 si 5 grade. Dimineata izolat va fi ceata, iar spre sfarsitul noptii in centru si in sud vor fi conditii de bruma.

BUCURESTI. Vremea se va mentine mult mai rece decat ar fi normal in aceasta perioada din an. Cerul va avea innorari in cursul zilei, iar noaptea va deveni variabil. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul a 9 grade, iar cea minima va fi de 1...3 grade.

SAMBATA. In majoritatea regiunilor, dar cu precadere in cele sudice si sud-estice valorile termice vor marca o crestere si se vor apropia de cele climatologic specifice acestei perioade. Cerul va fi variabil, cu innorari in vestul, nordul si centrul tarii unde pe arii restranse va ploua slab. In zona montana precipitatiile vor fi mai ales sub forma de lapovita si ninsoare. Vantul va avea intensificari locale in majoritatea regiunilor, iar la munte va sufla tare, viscolind si spulberand ninsoarea pe creste. Temperaturile maxime se vor incadra intre 7 si 16 grade, iar cele minime intre -2 si 8 grade.

BUCURESTI. Vremea se va incalzi, astfel ca valorile termice se vor apropia de cele normale pentru sfarsitul lunii octombrie. Cerul va fi variabil ziua, apoi va deveni partial noros. Vantul va sufla in general moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 14 grade, iar cea minima va fi de 4...6 grade.

DUMINICA. Valorile termice, desi in scadere se vor situa in general in jurul mediilor multianuale in cea mai mare parte a tarii. Cerul va fi mai mult noros in regiunile intracrapatice si in zona montana, unde pe arii relativ extinse vor fi precipitatii, in timp ce in restul zonelor innorarile vor fi temporare, iar precipitatiile se vor semnala izolat. Acestea vor fi sub forma de ploaie, insa cu precadere spre sfarsitul intervalului la munte va ninge, iar in nord si in centru se va semnala lapovita si ninsoare. Vantul va avea intensificari in zona montana, iar in prima parte a intervalului local in majoritatea regiunilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse in general intre 6 si 14 grade, iar cele minime se vor situa intre -3 si 6 grade. Pe spatii mici vor fi conditii de bruma.

BUCURESTI. Valorile termice vor marca o scadere, situandu-se in jurul mediilor multianuale specifice acestei date. Cerul va avea innorari si indeosebi spre sfarsitul intervalului vor fi posibile precipitatii slabe. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 12...13 grade, iar cea minima va fi de 2...3 grade.

LUNI. Vremea va continua sa se raceasca. Cerul va avea innorari si vor fi precipitatii in majoritatea zonelor. Acestea vor fi sub forma de ninsoare la munte, mixte in nord si centru si mai ales sub forma de ploaie in restul teritoriului. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari ziua indeosebi in jumatatea nordica a tarii si la munte. Temperaturile maxime se vor incadra in general intre 5 si 10 grade, iar cele minime intre -4 si 3 grade.

BUCURESTI. Vremea va continua sa se raceasca. Cerul va avea innorari si mai ales seara si in cursul noptii se vor semnala precipitatii slabe. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul a 11 grade, iar cea minima de 0...1 grad.

MARTIMIERCURIJOI. Valorile termice vor creste treptat, apropiindu-se de mediile multianuale. Mai ales spre sfarsitul intervalului in vest, nord-vest si centru va ploua, iar la munte indeosebi pe creste va ninge.

BUCURESTI. Vremea va fi usor mai rece decat in mod obisnuit in acesta perioada. Temporar vor fi precipitatii.

la noapte bucuresti vineri sambata duminica luni marti miercuri joi
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1263 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006277 (s)