News Flash:

Duminica va fi sfintit monumentul dedicat victimelor din Colectiv

27 Octombrie 2016
1008 Vizualizari | 0 Comentarii
colectiv incendiu
Un monument dedicat memoriei victimelor din Colectiv va fi sfintit, duminica, la implinirea unui an de la tragedie, in curtea bisericii Sfantul Nicolae - Brosteni, ceremonia fiind urmata de slujba parastasului in fata clubului pentru toti cei care si-au pierdut viata in urma incendiului.
Potrivit unui comunicat de presa emis de Patriarhia Romana, ceremonia de sfintire a monumentului dedicat victimelor din clubul Colectiv va avea loc, duminica, la orele 11.30, in curtea bisericii Sfantul Nicolae - Brosteni din Capitala si va fi urmata, la orele 12.00, de slujba parastasului in fata clubului Colectiv pentru toti cei care si-au pierdut viata in urma incendiului.
"Slujba de sfintire a monumentului si parastasul vor fi oficiate de Preasfintitul Parinte Timotei Prahoveanul, Episcop vicar al Arhiepiscopiei Bucurestilor, impreuna cu un sobor de preoti si diaconi. Initiativa edificarii monumentului din marmura apartine Arhiepiscopiei Bucurestilor. Acesta a fost amplasat in curtea bisericii Sfantul Nicolae – Brosteni, deoarece este lacasul de cult cel mai apropiat de locul tragediei", se arata in comunicat.
Totodata, slujbe de pomenire vor avea loc in toate parohiile Patriarhiei Romane.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1137 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005152 (s)