News Flash:

Social-democratii din Caras-Severin au depus listele la BEJ

28 Octombrie 2016
1004 Vizualizari | 0 Comentarii
alegeri prezidentiale 2014 2
PSD Caras-Severin a depus, joi, listele de candidati pentru alegerile parlamentare, la Biroul Electoral Judetean, dupa ce miercuri social-democratii au fost intorsi din drum, din cauza faptului ca pe lista pentru Senat nu s-a regasit nicio femeie, asa cum prevede legea. 
'Misoginismul din noi a facut ca in locul Luisianei Stoicu sa-l trecem pe sotul ei, asa ca am facut rectificarile de rigoare si astazi am venit cu doamna Luisiana Stoicu pe locul trei la Senat si am rezolvat inadvertentele la Biroul Electoral Judetean. In alta ordine de idei, vreau sa va spun ca datorita consistentei acestor liste este pentru prima data cand ne propunem imposibilul in Caras-Severin, sa scoatem trei deputati si un senator. Mai mult nu se poate, pentru ca 100% nu mai exista in politica dinainte de '90. Trei deputati si un senator cred ca este un scor pe care nimeni nu l-a mai facut in Caras-Severin, de aceea spun ca incercam imposibilul', a declarat deputatul Ion Mocioalca, presedintele PSD Caras-Severin. 
Lista PSD Caras-Severin la Senat incepe cu Ionut Chisalita si continua cu Ioan Benga, Luisiana Stoicu si Aurel Durut, in timp ce pentru Camera Deputatilor candidatii sunt Ion Mocioalca, Ion Spanu, Luminita Jivan, Valentin Bosneac, Valentin Blanariu si doi alesi locali, respectiv, Dumitru Ursu, primarul orasului Oravita, si Silviu Hurduzeu, presedintele Consiliului Judetean Caras-Severin. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1241 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006531 (s)