News Flash:

Organizatia judeteana a PSD Bihor a depus listele pentru alegerile parlamentare

27 Octombrie 2016
1034 Vizualizari | 0 Comentarii
alegeri locale
Organizatia judeteana a PSD a depus miercuri, la Biroul Electoral Judetean, listele pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie. 
Lista PSD la Camera Deputatilor este alcatuita, in primele cinci pozitii considerate eligibile, din deputatul Gheorghe Bogdan, Adelina Coste (fost candidat la Primaria Oradea la alegerile din vara) deputatul Ioan Roman, Dumitru Gherman si Bujor Chirila. 
Pentru Senat, pe primele doua locuri, considerate eligibile, se afla senatorul Florian Bodog si Felix Cozma (director AJPIS) urmati de Dorel Dume (fost director la Ape) Sorin Cipleu, Stela Babau si Marcel Sas Adascalitei. 
'Am depus azi candidaturile PSD Bihor cu dorinta ca Partidul Social Democrat sa castige aceste alegeri si sa ia guvernarea, in primul si in primul rand pentru a inceta acest experiment nefericit care a fost guvernul tehnocrat. Avem o echipa buna, care reprezinta toate domeniile de activitate si care vrea sa faca lucruri bune pentru oameni, pentru tara, nu pentru grupuri de interese,' a declarat, dupa depunerea listelor, senatorul Florian Bodog. 
'Avem o echipa foarte buna, care a demonstrat. Sunt onorat ca reprezint Partidul Social Democrat, cel mai mare si mai important partid din Romania, care a demonstrat cu fapte ca a facut ceva pentru toti romanii,' a spus, la randul sau, deputatul Gheorghe Bogdan. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1173 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007177 (s)