News Flash:

Buricul, zona erogena nestiuta a femeii

27 Octombrie 2016
1397 Vizualizari | 0 Comentarii
buric2

Multi oameni nu considera ca buricul este o zona erogena, in timp ce altii il poreclesc „micul vagin”. Afla de ce!
Partea abdominala a corpului raspunde bine la diferite tipuri de stimulare. Partea de jos a abdomenului este deosebit de sensibila din cauza ca se afla in imediata apropiere a organelor sexuale. Buricul, centrul corpului uman, nu ar trebui sa fie trecut cu vederea in drumul tau spre zona pubiana. In ciuda atractiei instinctive fata de buric, doar cativa oameni stiu ca este si o zona erogena.
 
Buricul este inconjurat de terminatii nervoase
 
Abdomenul este plin de terminatii nervoase care ne fac sa ne gadilam, dar buricul contine doar cateva dintre acestea. Sentimentul atingereii si de durere este diferit la suprafata si in interiorul buricului, in comparatie cu alte parti ale corpului. Unele femei chiar sustine ca simt un raspuns direct al clitorisului atunci cand cineva le atinge sau le stimuleaza buricul, in timp ce unii barbati simt un raspuns direct al penisului lor.
 
Femeile simt mai ales senzatii placute in partile lor intime daca cineva se joaca cu buricul lor, in timp ce unii barbati simt durere usoara sau o senzatie de rau. Aceste fenomen se numeste transfer si a fost cunoscut in cercurile medicale inca din secolul al 19-lea, dar inca nu a fost explicat.
Buricul ne starneste mereu imaginatia
 
Psihologii evolutionari cred ca toti oamenii sunt instinctiv atraci de catre orificiile anatomice ale organismului si chiar daca buricul nu este tocmai un orificiu, acesta ramane un obiect al dorintei. Din cauza similitudinii vizuale intre buric si organele genitale feminine, psihologul Elmar Basse a explicat pentru German Bild ca buricul este „un buric mic”, ceea ce face ca barbatilor sa le fie greu sa-i reziste.
 
Buricul a starnic intotdeauna imaginatia cuplurilor. Un orificiu mic si gol in mijlocul corpului este foarma potrivita pentru limba si degete, un sfarc este de asemenea binevenit si chiar si penisul se poate freca de acesta. Daca buricul este curbat in exterior, devine si mai tentant sa te jocu cu el.


organelor sexuale zona erogena sentimentul atingereii buricul
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1126 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005282 (s)