News Flash:

Primarul Timisoarei il evacueaza pe deputatul Alin Popoviciu

4 Octombrie 2013
1419 Vizualizari | 0 Comentarii

Edilul-sef al Timisoarei si-a mai aratat o data intransigenta cand vine vorba de bunul public si bugetul local, adresand o somatie publica deputatului PDL Alin Poviciu, pe care, în mod curajos, a semnat-o „Presedintele PNL Timis, Nicolae Robu” si nu „Primarul municipiului Timisoara, Nicolae Robu”, asa cum ar fi fost firesc. Asta mai ales în conditiile în care respectiva somatie a fost facuta publica de directorul Directiei Comunicare din cadrul municipalitatii.

„Constatand faptul ca SC AEROBICS SRL a familiei deputatutului Alin Popoviciu desfasoara activitati comerciale (servicii de aerobic) în spatii ale Scolii Generale nr. 30, fara a-si achita obligatiile de plata a chiriei începand din luna aprilie 2013, cer public d-lui deputat sa puna capat acestei situatii descalificante. In plus, cer d-lui deputat sa elibereze de urgenta spatiul în cauza, data fiind expirarea contractului si Hotararea Consiliului Local nr. 415 din 30.07.2013, prin care se sisteaza închirierea în continuare a spatiului respectiv, ca, de altfel, si a altora”, arata Nicolae Robu.

Primarul orasul este, de altfel, un bun cunoscator al situatiei spatiului cu pricina, ajutandu-l probabil si faptul ca sotia domniei sale este cadru didactic al sus-pomenitei institutii de învatamant.

„Mentionam ca noi consideram contractul deja expirat, prin care societatea familiei Popoviciu a beneficiat de acel spatiu, total pagubos pentru municipalitatea Timisoarei, tariful de închiriere fiind de doar 1.95 euro/mp pe luna”, arata edilul-sef.

Toate ar fi bune si frumoase, iar intransigenta sa demna de lauda, daca n-ar fi fost pacatoasa de semnatura care le-ar putea da, Doamne fereste, ideea bietilor contribuabili, ca atitudinea transanta a domnului Robu are mai degraba o motivatie politica, decat, nu ne îndoim, cea reala, adica grija pentru bunul public si bugetul local.

 


nicolae robu primarul orasul
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1141 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006812 (s)