News Flash:

Cetățenii mai au încă o săptămână să-și spună părerea

Primarul Fritz încurajează timișorenii să își spună părerea cu privire la proiectul de amenajare a Pădurii Verzi

13 Noiembrie 2023
146 Vizualizari | 0 Comentarii

Primarul Timișoarei, Dominic Fritz, încurajează timișorenii să-și exprime opinia cu privire la proiectul de amenajare a Pădurii Verzi. Acesta a menționat că intenționează să creeze o pădure-parc, inspirată de modelele din marile orașe europene. Timișorenii au la dispoziție încă o săptămână pentru a-și exprima părerile referitoare la acest proiect.

„Încă o săptămână mai aveți timp să spuneți și să alegeți cum vreți să amenajăm Pădurea Verde. La sfârșitul lunii avem gata conceptul de amenajare. Facem o pădure-parc după modelul marilor orașe europene. Și răspundem la două nevoi reale ale Timișoarei: cea de petrecere a timpului liber în zone naturale de calitate și cea de protejare și punere în valoare a naturii în context urban”, a declarat Dominic Fritz, primarul Timișoarei.

Conceptul de transformare a Pădurii Verzi într-un parc de tip pădure va fi supus dezbaterii publice la sfârșitul lunii noiembrie. Cetățenii sunt încurajați să completeze un chestionar până la data de 20 noiembrie, disponibil aici

Chestionarul acoperă diverse aspecte, inclusiv interesul pentru Pădurea Verde, dotări necesare, activități recreative și educative, precum și interacțiunea cu natura, inclusiv flora și fauna. Potrivit Primăriei Timișoara, planurile pentru viitorul parc de pădure prevăd amenajarea pe conturul perimetral al Pădurii Verzi, cu lucrări minim invazive și utilizarea de materiale ecologice.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1121 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004835 (s)