News Flash:

Reparațiile în școli bat pasul pe loc

Primăria Timișoara a relansat licitația pentru atribuirea contractului pentru reparații în unitățile de învățământ

9 Noiembrie 2023
461 Vizualizari | 0 Comentarii


Deși anul școlar a început de aproape două luni, Primăria Timișoara nu a reușit încă să atribuie un contract pentru reparații în unitățile de învățământ. Administrația pentru Educație și Sănătate a municipiului Timișoara, subordonată PMT, a relansat licitația pentru "Reparații curente, întreținere și în regim de urgență (avarii) la imobilele (construcții) destinate unităților de învățământ preuniversitar de stat și utilizate de către acestea, de pe raza municipiului Timișoara pentru unitățile de învățământ preuniversitar de stat aferente învățământului preșcolar și secundar inferior (grădinițe și școli gimnaziale)". În ciuda unei încercări anterioare în august, când a fost oferit un contract de până la 9,8 milioane de lei, nicio ofertă nu a fost considerată admisibilă, conform autorităților locale. Suma a rămas neschimbată.

„Se vor executa lucrări de reparații curente, întreținere și în regim de avarie la toate construcțiile și instalațiile aferente acestora, utilizate de către unitățile de învățămînt preuniversitar de stat, de pe raza municipiului Timișoara. Constructorul va asigura, prin lucrările de reparații și întreținere, funcționarea în condiții optime și parametri tehnici normali, a construcțiilor și a instalațiilor aferente acestora. Activitățile de reparații și întreținere au ca scop înlăturarea defecțiunilor și readucerea bunurilor (imobile și mobile) la parametri normali de funcționare. Având în vedere numărul considerabil de construcții, aflat în utilizarea unităților de învățământ preuniversitar de stat de pe raza municipiului Timișoara și a unităților sanitare, cu instalațiile acestora, lucrările de reparații asupra acestora se vor executa doar la solicitarea contractorului”, se arată în documentele aferente licitației.

Noul termen limită pentru depunerea ofertelor este 23 noiembrie, iar contractul va avea o durată de 2 ani. Până atunci, Colterm va fi responsabilă de reparațiile în unitățile de învățământ din Timișoara.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1162 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006759 (s)