News Flash:

Primaria Timisoara demareaza proiectul Michelangelo 2

22 Octombrie 2013
1441 Vizualizari | 0 Comentarii
nicolae robu
Municipalitatea timişoreană intenţionează să demareze un nou proiect major de infrastructură, Michelangelo 2, în valoare de 40 de milioane de lei, o parte din finanţare urmând să fie asigurată din banii rămaşi de la alte proiecte pe care primăria le-a realizat.

'Vrem să introducem spre finanţare proiectul Michelangelo 2, din economiile făcute, pentru că la toate proiectele pe care le-am demarat până acum valoarea de execuţie a lucrărilor este sensibil mai mică decât cea prevăzută iniţial', a declarat primarul Nicolae Robu marţi, într-o conferinţă de presă.

Edilul a solicitat autorităţilor judeţene să aibă în vedere finanţarea unor proiecte suplimentare de către municipalitatea timişoreană sau, dacă alte unităţi administrativ-teritoriale nu-şi cheltuie banii pe proiecte din Programul Operaţional Regional (POR), aceştia să fie redirecţionaţi spre Primăria Timişoarei.

'Am solicitat să fie redirecţionaţi astfel de bani către Primăria Municipiului Timişoara, pentru că noi suntem capabili să absorbim sumele şi să-i cheltuim în investiţii rentabile', a subliniat Robu.

Michelangelo 2 prevede lucrări de asfaltare completă a străzii Cluj şi de lărgirea la trei benzi a unor străzi adiacente, care, alături de construirea a două pasarele pietonale, vor contribui la fluidizarea traficului în zonă.

În momentul de faţă este în curs de derulare proiectul Michelangelo 1, în valoare de 70 de milioane de lei, care leagă campusul universitar de centrul oraşului, finanţat în proporţie de 98% din fonduri ale Uniunii Europene, cu o contribuţie a municipalităţii timişorene de de 2%, având o durată de implementare de 18 luni. AGERPRES

michelangelo 2 nicolae robu regional
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1372 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004831 (s)