News Flash:

Tone de miere contrafacuta, retrase de APIA din depozitul CJ Hunedoara

22 Octombrie 2013
1593 Vizualizari | 0 Comentarii

Zece tone de miere contrafăcută au fost retrase de APIA din depozitul Consiliului Judeţean (CJ) Hunedoara, pentru ca acest produs să nu mai ajungă la persoanele defavorizate, care beneficiază de pachetele cu alimente acordate de Uniunea Europeană.

'In judeţul Hunedoara au fost aduse 14 tone din acea miere. Zece tone au fost retrase de furnizor. Alte patru tone au fost deja distribuite la zece primării din judeţul Hunedoara. Din această cantitate, am estimat că putem opri distribuţia a 2,5 tone', a declarat luni, pentru AGERPRES, Cristian Corui, responsabilul din partea CJ Hunedoara pentru programul de ajutorare cu alimente a persoanelor defavorizate (PEAD).

Deja au fost retrase cantităţile de miere distribuite la primăriile Deva, Beriu, Hărău, Ilia, Rau de Mori şi Romos. In zilele următoare se va întampla acelaşi lucru cu mierea contrafăcută ce a ajuns în depozitele primăriilor din Petroşani, Călan, Geoagiu şi Certeju de Sus.

Reprezentantul CJ Hunedoara a menţionat că toată cantitatea de miere ce a fost retrasă va fi înlocuită, inclusiv în cazul persoanelor care şi-au ridicat deja cutiile cu produs cuvenite.

Aproximativ 45.500 de persoane din judeţul Hunedoara îndeplinesc condiţiile legale pentru a putea beneficia de pachete cu ajutoare în alimente, din partea Uniunii Europene, în cadrul Programului PEAD. In aceste pachete se regăsesc, printre altele, făină albă, mălai, paste făinoase, zahăr, ulei, dar şi 0,25 kg de miere, de persoană.

Alimentele trebuie distribuite pană la 31 martie 2014.


apia depozitul consiliului cristian corui cj hunedoara defavorizate
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1359 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007414 (s)