News Flash:

Targuri de adoptie pentru cei 500 de caini fara stapan la Danyflor

11 August 2021
466 Vizualizari | 0 Comentarii
caini fara adapost

„Si mie imi sta bine in lesa! Ia-ma acasa!”, este deviza sub care Primaria Timisoara si Danyflor vor organiza, in perioada urmatoare, cinci targuri de adoptie a cainilor aflati in adapostul public. Sunt peste 500 de animale fara stapan in padocurile Danyflor.
 
 
Reprezentantii Primariei Timisoara fac, de fapt, un „apel la implicare”. Incearca sa convinga asociatiile de protectie a animalelor sa organizeze alaturi de ei targurile de adoptie.

„Pentru controlul populatiei canine fara stapan si promovarea cresterii responsabile a animalelor de companie, in Timisoara au fost organizate o serie de actiuni de sterilizare, in urma carora cainii fara stapan din adapostul public au fost sterilizati in proportie de 90%. Pentru cainii care au stapan, au fost, de asemenea, organizate actiuni de sterilizare gratuita in Timisoara, iar la ultima astfel de actiune au fost doar 25 de solicitari”, transmit reprezentantii PMT.

Se cere implicarea organizatiilor de protectie a animalelor
Acesta este motivul pentru care, spune aceeasi sursa, se trece la o alta etapa, cea a organizarii unei campanii de adoptie a cainilor fara stapan care se afla in adapostul public, desfasurata de municipalitate, societatea care are in concesiune managementul populatiei canine si cateva asociatii de protectie a animalelor.

„In cadrul campaniei, vor fi organizate 5 targuri de adoptii canine in cartierele orasului, in perioada urmatoare, sub sloganul «Si mie imi sta bine in lesa! Ia-ma acasa!». In acest context, invitam comunitatea asociatiilor de protectie a animalelor sa ni se alature in actiunile de promovare a cresterii responsabile a animalelor de companie si a adoptiei cainilor din adapostul public”, mai informeaza PMT.

Reprezentantii primariei asteapta propuneri, sugestii sau cereri de colaborare, participare si voluntariat, pe toata durata desfasurarii campaniei, august-octombrie 2021, pe adresa de e-mail alexandra.pintea•primariatm.ro sau direct pe site-ul primariei, la Sesizari/Mediu, parcuri si spatii verzi/animale fara stapan.

In adapostul Danyflor sunt aproximativ 500 de caini fara stapan.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1245 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006018 (s)