News Flash:

Se caută executat!

Primăria Timișoara vrea să amplaseze în Piața 700 toalete publice automate cu autocurățare

10 Octombrie 2023
149 Vizualizari | 0 Comentarii


Primăria Timișoara a demarat procesul de licitație pentru achiziționarea serviciilor de proiectare și execuție a unei toalete publice automate și inteligente, care urmează să fie amplasată în Piața 700. Această toaletă "inteligentă" va funcționa automat și va dispune de autocurățare.

Contractul vizează serviciile de proiectare, verificarea tehnică a documentației, asistență tehnică din partea proiectantului și execuția lucrărilor necesare construirii și finalizării obiectivului "Amplasare toalete publice automate cu autocurățare, Piața 700". Aceasta va include o toaletă automată cu autocurățare și o cișmea conectate la utilități și va fi amplasată în apropierea străzii Gheorghe Dima.

Primăria solicită ca aceste toalete să fie semnalizate vizual pentru a fi ușor identificate de utilizatori și să fie dotate cu facilități precum senzori la uși și robinete, mecanisme de tragere a apei, coșuri de gunoi și hârtie igienică. De asemenea, ele trebuie să fie accesibile și pentru persoanele cu dizabilități, având uși cu lățimea minimă de un metru, cabine cu dimensiuni minime de 1,9 metri lățime și 1,9 metri adâncime. Balustrade orizontale vor fi instalate în jurul acestor toalete, iar în cabine vor exista distribuitoare de hârtie igienică. Aceste veceuri vor dispune de un sistem de spălare automată și vor utiliza eficient apa, folosind maxim șase litri de apă pe "tură".

Pentru această lucrare, a fost alocată suma de 378.000 de lei, iar contractul are o durată totală de nouă luni, din care șapte luni sunt dedicate proiectării și desenării toaletei inteligente, iar doar două luni vor fi destinate construcției propriu-zise.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1141 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005046 (s)