News Flash:

Ghinion pe trotuar

Pieton, rănit de un biciclist în Timișoara

19 Martie 2024
71 Vizualizari | 0 Comentarii

Un biciclist din Timișoara nu a respectat prioritatea unui pieton și l-a lovit. Pietonul a suferit răni, iar biciclistul a fugit de la locul incidentului.

Pietonul rănit traversa strada, apropiindu-se de trecerea de pietoni. În astfel de cazuri, conform regulilor, participanții la trafic care se deplasează pe pista de biciclete sunt obligați să acorde prioritate pietonilor.

„În data de 14.03.2024 în jurul orei 16:27, un participant la trafic în calitate de biciclist se deplasa pe Splaiul Tudor Vladimirescu dinspre strada Miron Costin înspre bulevardul 16 Decembrie 1989 din Timișoara, pe pista destinată bicicliștilor, iar la un moment dat a surprins și accidentat un pieton, în vârstă de 49 de ani, care se deplasa de pe trotuar înspre marcajul pietonal pentru a se angaja în traversarea drumului public”, a declarat IPJ Timiș.

Cu toate acestea, biciclistul nu a putut fi identificat. Poliția solicită sprijinul publicului pentru a-l găsi. Este investigat în absență pentru vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1112 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004537 (s)