News Flash:

Se caută firmă pentru renovare energetică!

Două dintre clădirile Aerodromului Cioca de la ieșire din Timișoara intră în reparații

19 Martie 2024
78 Vizualizari | 0 Comentarii


Două dintre clădirile de la Aerodromul Cioca, situat la ieșirea din Timișoara, urmează să intre în proces de reparații. Consiliul Județean Timiș caută o firmă pentru efectuarea lucrărilor de renovare energetică.

Proiectul cuprinde atât reparații generale, cât și lucrări de renovare și are o valoare estimată de 5 milioane de lei. Finanțarea acestuia provine din Planul Național de Redresare și Reziliență.

„Intervențiile propuse la cele 2 corprui de clădiri sunt lucrări destinate creșterii eficenței energetice ale clădirilor. Astfel, lucrările cuprind intervenții funcționale minore. Lucrările se referă la realizarea reabilitării termice ale clădirilor și creșterea eficenței energetice”, scrie în caietul de sarcini.

Este necesară realizarea unor demolări, demontarea tâmplăriilor exterioare și instalarea rețelelor de apă, canalizare și instalații electrice. De asemenea, se va reface infrastructura trotuarelor și se va efectua învelirea exterioară cu termoizolație.

Durata lucrărilor este estimată la 12 luni, iar firmele interesate pot depune oferte până la data de 8 aprilie.

Autoritățile județene intenționează să transforme Aerodromul Cioca într-un spațiu cultural. În anul precedent, a fost adusă o scenă de dimensiuni considerabile, se va reamenaja pista, aleile și celelalte clădiri, și se va construi, de asemenea, un heliport.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1165 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004595 (s)