News Flash:

Noi planuri importante!

Primăria Timișoara are în plan înlocuirea pardoselii și sistemului de iluminat de la Sala Olimpia

9 Aprilie 2024
88 Vizualizari | 0 Comentarii

Primăria Timișoara intenționează să efectueze lucrări de înlocuire a pardoselii și a sistemului de iluminat la Sala Olimpia, precum și să implementeze un sistem video. Viceprimarul Timișoarei, Cosmin Tabără, a anunțat că vor fi făcute noi investiții la Sala Olimpia.


„Un nou proiect va fi analizat în Comisia Tehnică Economică a Primăriei Municipiului Timișoara, miercuri, 10 aprilie. Este vorba despre proiectul de “Înlocuire/reabilitare pardoseală Sala Polivalentă Constantin Jude, Aleea FC Ripensia nr 11, TM”. Pe lângă înlocuirea pardoselii, proiectul cuprinde și înlocuirea sistemului de iluminat și realizarea unui sistem video. Este necesară schimbarea pardoselii ținând cont de starea ei de degradare. Am făcut o reparație anul trecut, dar a fost doar pentru ca activitatea în sala sporturilor să nu fie întreruptă. Intenția este ca la sfârșitul lunii mai să trecem la execuție dacă totul va decurge normal la procedura licitației. Din păcate, aceste lucrări doar epuizează bugetul fără a aduce un rezultat bun. Noua pardoseală va fi una modernă”, a transmis Cosmin Tabără.


Conform declarațiilor viceprimarului Timișoarei, sistemul de iluminat necesită înlocuire atât din punct de vedere tehnic, cât și din perspectiva consumului energetic.

„Mă bucur că parcurgem aceste etape și, mai ales, sunt convins că, urmare a acestui lucru, preîntâmpinăm producerea unor grave evenimente. Noul sistem va fi adaptabil pentru fiecare sport în parte și, desigur, pentru alte evenimente”, a explicat Cosmin Tabără.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1380 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006743 (s)