News Flash:

Veste bună pentru timișoreni!

250 noi locuri de parcare vor fi create în spatele Shopping Center Bega

5 Aprilie 2024
91 Vizualizari | 0 Comentarii


Primăria Timișoara intenționează să construiască o parcare în locul celei existente la nivelul solului, în spatele Shopping Center Bega, conform proiectului finalizat, care prevede un total de 250 de locuri de parcare. Parcarea va fi dotată cu un sistem inteligent de monitorizare, care va permite utilizatorilor să găsească rapid un loc de parcare disponibil, evitând astfel timpul pierdut în căutare.

Primăria a anunțat că a reușit să economisească aproximativ 200.000 de lei în urma procesului de licitație pentru atribuirea contractului de proiectare.

Proiectul face parte dintr-un plan mai amplu de investiții, care include reabilitarea și modernizarea spațiului public din vecinătate, precum și crearea de noi zone verzi și pietonale. Parcarea va dispune, de asemenea, de un parter înalt, care va putea fi folosit pentru spații comerciale sau alte destinații viitoare. În plus, proiectul prevede și adăposturi pentru biciclete, iar accesul auto se va realiza de pe strada Carol Telbisz.

„Am reușit să recuperăm terenul anul trecut și avem acum pe rol un dosar pentru a recupera și prejudiciul creat în perioada în care venitul din parcare a mers spre buzunare private și nu a ajuns în bugetul local. Acesta e unul din multele demersuri pe care le facem pentru ca Timișoara să rămână pe drumul spre mai bine”, transmite primarul Dominic Fritz.


Asocierea între Norma Arhitectură și Urbanism SRL și Top Proiect SRL a obținut contractul pentru elaborarea studiului de fezabilitate, a proiectului tehnic și a documentației pentru autorizarea lucrărilor de construcție. Contractul de servicii, evaluat inițial la suma de 800.000 lei, TVA inclus, a fost atribuit pentru suma de 640.000 lei, TVA inclus.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1131 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006104 (s)