News Flash:

A început distracția în orașul de pe Bega

În prima seară de spectacole organizate cu ocazia Zilei Timişoarei, Parcul Rozelor a fost plin de oameni

2 August 2023
211 Vizualizari | 0 Comentarii

Marți seară, Parcul Rozelor din Timișoara a fost plin de mii de oameni care au venit să se bucure de spectacolele organizate cu ocazia Zilei Timișoarei.

Evenimentul a început cu recitalurile trupelor timișorene Melting Dice și Dragoș Moldovan Band. Capul de afiș a fost Pasărea Rock, cu Mircea Baniciu, Josef Kappl și Ovidiu Lipan Țăndărică într-o formă de zile mari.

Împreună cu cei trei muzicieni legendari, într-un concert de rock simfonic, au evoluat membrii orchestrei "Lira", dirijată de Radu Popa. Proiectul "Pasărea Rock Simfonic" a inclus piese originale ale trupei, reorchestrate și interpretate într-un mod excepțional, fiind aplaudat entuziast de publicul de toate vârstele.

Serata de miercuri, 2 august, programată începând cu ora 20, este dedicată mai ales tineretului. Invitat special este Smiley, iar concertul său va fi precedat de recitalul trupei timișorene Phaser. Aceasta din urmă va prezenta un spectacol inedit, cu piese dedicate scurt-metrajului "În pantofii mei", un film despre bullying și traumele copilăriei.

Tot în această seară, vor fi prezentate echipele de la Sport Club Municipal (SCM) Timișoara:

Ora 20:30 - prezentarea echipei de rugby, SCM USV Timișoara. Rugbiștii se află între prima și a doua fază a campionatului și urmează să reia întrecerea pe 12 august. În această perioadă, șase jucători sunt convocați la lotul național care se pregătește pentru Cupa Mondială din luna viitoare, din Franța. Rugby-ul este cea mai titrată disciplină sportivă din istoria Timișoarei, cu 13 trofee, inclusiv șase titluri naționale, cinci Cupe ale României, o Cupă a Ligii și o Cupă a Europei Centrale.

Ora 20:45 - prezentarea echipei de handbal, SCM Politehnica Timișoara. Handbaliștii revin în competiție pe 27 august, cu un meci acasă împotriva echipei CSM Focșani. Handbalul timișorean a adus patru trofee în vitrină: două titluri de campioană, în 1956 (la handbal în 11) și 1991, și două Cupe ale României, în 1986 și 2019.

Ora 21:00 - prezentarea echipei de baschet, SCM OHMA Mozzart Bet Timișoara. Pentru baschetbaliști, acest eveniment coincide cu reunirea lotului. Jucătorii de sub panou vor începe sezonul la mijlocul lunii viitoare (15-17 septembrie) cu un turneu de Cupa României. Baschetul timișorean a câștigat Cupa României în 2010 și 2015.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1253 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007000 (s)