News Flash:

Se caută tineri dornici să lucreze în administrație

Primăria Timișoara a scos la concurs mai multe posturi de asistenți și debutanți

30 August 2023
159 Vizualizari | 0 Comentarii

Primăria Timișoara a anunțat lansarea unui concurs pentru ocuparea unor posturi de asistenți și debutanți în cadrul administrației locale, încurajând astfel participarea tinerilor în domeniul administrativ.

Prin această inițiativă, Primăria Timișoara își propune să atragă tineri talentați în administrație și să ofere oportunități pentru dezvoltarea carierei lor în acest sector. Concursul vizează ocuparea mai multor funcții publice de execuție care sunt disponibile în prezent.

„Primăria Timișoara oferă tinerilor profesioniști șansa de a lucra în administrație și de a contribui la bunul mers al comunității în care trăiesc. Municipalitatea timișoreană a deblocat mai multe posturi de asistenți și debutanți, pentru a veni în sprijinul celor aflați la început de carieră. Integrarea tinerilor în structurile primăriei răspunde nevoilor de schimbare și modernizare ale administrației publice, inclusiv digitalizarea și inovația în procesele administrative. Considerăm că investiția în tineri poate avea beneficii pe termen lung, prin dezvoltarea resurselor umane interne și prin evitarea cheltuielilor ulterioare de angajare a unor noi experți. Prin urmare, căutăm candidați pasionați și motivați să contribuie la reabilitarea și revigorarea cartierelor istorice, autorizarea lucrărilor de construcții, respectarea disciplinei în construcții, autorizarea activităților comerciale, dezvoltarea și modernizarea spațiilor verzi, implementarea măsurilor de protecție a mediului”, a transmis instituția.

În total, sunt disponibile nouă posturi de consilieri care au fost scoase la concurs. Aceste poziții sunt pentru angajare pe durată nedeterminată. Dosarele de înscriere pot fi depuse până la data de 18 septembrie. Candidații vor fi evaluați printr-o probă de testare a competențelor IT, programată pentru data de 28 septembrie, începând cu ora 09:00, urmată de proba de testare a competențelor în limbi străine, la aceeași dată, dar la ora 10:00. În aceeași zi, la ora 11:00, va avea loc proba scrisă, care se va desfășura la sediul Primăriei Timișoara.

Detalii suplimentare despre concursuri pot fi găsite accesând linkul AICI!

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1140 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005085 (s)