News Flash:

O veste bună!

Marți, 29 august 2023, a avut loc dezbaterea proiectului stadionului multifuncțional planificat în Calea Buziașului

30 August 2023
166 Vizualizari | 0 Comentarii

Marți, 29 august 2023, a avut loc dezbaterea proiectului stadionului multifuncțional planificat în Calea Buziașului, în cadrul Comisiei de Urbanism a Primăriei Timișoara. Stadionul va avea o capacitate de peste 10.000 de locuri și va fi caracterizat printr-o tematică distinctă, specifică orașului Timișoara, punând în prim-plan eroii locali. Propunerea pentru acest proiect a venit din partea viceprimarului Comsin Tabără.

“Astăzi a avut loc dezbaterea în Comisia de Urbanism a PMT a proiectului stadionului denumit „Lego”. Totul a decurs cum estimasem, am mai parcurs o etapă, urmează pregătirea proiectului pentru obținere avize și autorizație de construcție. Anunțasem în urmă cu câteva zile despre tematica acestui stadion.

În urma discuțiilor cu suporteri ai sportului timișorean, am gândit ca acest stadion să aibă și o temă: eroii Timișoarei! În piațeta din fața stadionului vrem să ridicăm și un monument în memoria martirilor căzuți în anul 1989 la Timișoara.

Mulțumesc Gabriel Almăjan pentru întregul suport”, a transmis pe Facebook, viceprimarul Timișoarei, Cosmin Tabără, marți, 29 august.

Primarul a dorit să le mulțumească susținătorilor proiectului, care au adus contribuții semnificative prin idei și sugestii în cadrul unor numeroase întâlniri desfășurate. De asemenea, a evidențiat eforturile proiectanților pentru a integra în faza de proiectare acele detalii deosebit de importante pentru suporteri.

Tabără și-a exprimat speranța că factorii de decizie ai instituțiilor responsabile cu avizarea vor înțelege valoarea acestui proiect pentru comunitatea timișoreană, în special pentru tineri și pentru iubitorii de sport. Astfel, el și-a exprimat dorința ca până la finalul acestui an, sau cel târziu la începutul anului viitor, să se poată demara efectiv construcția acestui stadion.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1109 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004977 (s)