News Flash:

Atenție!

Timișorenii se mai pot înscrie în Programul Rabla local până pe 29 septembrie

30 August 2023
170 Vizualizari | 0 Comentarii


Până la data de 29 septembrie 2023, ora 23:59 sau până când bugetul alocat Timișoarei se epuizează, locuitorii municipiului Timișoara mai au ocazia să se înscrie în Programul Rabla local pentru a-și casă autovehiculele uzate. Administrația Fondului pentru Mediu a decis să prelungească perioada în care persoanele fizice proprietare de autoturisme uzate se pot înregistra pentru a beneficia de suma de 3.000 de lei, acordată ca primă de casare.

Primăria Timișoara a pus la dispoziție buget pentru a cofinanța 4.700 de prime de casare. Până în prezent, s-au înregistrat 1.170 de timișoreni în program, ceea ce plasează orașul pe locul doi în țară în ceea ce privește numărul de înscrieri în acest program. Autoritățile municipale oferă consultanță cetățenilor care doresc să se înscrie în program și întâmpină dificultăți în parcursul procedurii de înregistrare. La Camera 12, cei interesați pot primi asistență în procesul de înregistrare și completare a documentației.

Persoanele care dețin autoturisme uzate și au domiciliul în municipiul Timișoara pot accesa linkul de înregistrare disponibil pe site-ul AFM la adresa: https://www.afm.ro/casare_auto_uzate.php. Pentru a accesa aplicația AFM, trebuie să se creeze în prealabil un cont de utilizator. Un cont existent este valabil doar dacă a fost folosit în cadrul unui alt program dedicat persoanelor fizice (precum Programul "Casa Verde Fotovoltaice 2023").

În cazul în care adresa de e-mail folosită pentru contul de utilizator a fost deja utilizată pentru depunerea unui dosar în calitate de persoană juridică, nu mai poate fi folosită în acest context. În cadrul unui cont se pot înregistra solicitări doar pentru un singur număr personal de identificare (CNP), iar o persoană fizică poate efectua o singură înregistrare în aplicație.

Pentru detalii suplimentare despre desfășurarea programului, cerințele de eligibilitate pentru solicitanți și autoturisme și etapele ulterioare înregistrării, puteți accesa linkul următor: https://www.primariatm.ro/programul-rabla-2023/.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1160 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005098 (s)