News Flash:

Preparatul cu usturoi, din secolul trecut, care iti salveaza viata

3 Iunie 2018
1084 Vizualizari | 0 Comentarii
macerat amestec usturoi mare

Reteta pentru acest amestec, pe langa faptul ca te ajuta sa previi sau sa tratezi anumite afectiuni, te poate ajuta sa scapi si de kilogramele în plus. 
Iata cum trebuie sa procedezi:

Amestecul care îti salveaza viata. Reteta gasita într-o manstire din Tibet în 1971 se prepara astfel
Pentru a pregati acest amestec ai nevoie de 350 de grame de usturoi proapat, decojit. Se zdrobeste, dupa care trebuie amestecat cu 250 de ml de votca sau alt lichid care contine cel putin 40 % alcool.

Cele doua ingrediente se pun într-un borcan care va fi acoperit si depozitat într-un loc racoros si întunecat, însa nu în frigider. Se va lasa acolo timp de 10 zile. Dupa cele 10 zile, amestecul se va strecura, iar lichidul obtinut, care trebuie sa aiba o culoare verzuie, se va pune într-un alt recipeit din sticla, dupa care se va lasa din nou într-un loc întunecat timp de 4 zile. Cand amestecul este gata, poate fi consumat.

Ce se intampla daca consumi acest amestec timp de 10 zile

În prima zi se va consuma o picatura la micul dejun, doua la pranz, trei la cina. În a doua zi se consuma patru picaturi la micul dejun, cinci la pranz si sase la cina. De fiecare data trebuie sa adaugi cate o picatura în plus. Astfel, în a noua, a zecea si a unsprezecea zi vei consuma cate 25 de picaturi la micul dejun, la pranz si la cina. Apoi se vor consuma cate 25 de picaturi în fiecare zi, pana cand amestecul se va termina.

Acest amestec se va consuma cu 20 sau 30 de minute înainte de fiecare masa. Trebuie sa se amestece cu un pahar cu apa. Sau se poate consuma cu lactate în cazul celor care au probleme digestive.

Pentru ca amestecul are rolul de a detoxifia organismul, pot sa apara anumite simptome neplacute. Printre ele se numara durerile de stomac, de cap, palpitatii, tuse etc. Însa ele trebuie sa dispara dupa 3 sau 4 zile. Daca apar, înseamna ca amestecul începe sa actioneze.


reteta amestec amestecul
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1125 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005768 (s)