News Flash:

Un remediu natural banal care costa doar 1 leu poate elimina cariile

2 Iunie 2018
2242 Vizualizari | 0 Comentarii
carie

Cariile sunt niste “defectiuni” are dintilor cauzate de activitatea bacteriei care ciobeste smaltul dentar. Cei mai importanti factori care influenteaza aparitia cariilor sunt nerespectarea igienei orale, fumatul, stresul, consumul crescut de alimente bogate in zahar dar si altele.

De obicei aceste carii apar fara ca tu sa iti dai seama pentru ca nu prezinta alte simptome decat atunci cand aceasta ajunge intr-un stadiu avansat. Odata ajunsa intr-un stadiu avansat cariile pot sa cauzeze dureri dentare, sensibilitate la rece sau cald si respiratie urat mirositoare.

Aceste simtome trebuie sa te alarmeze si sa urmezi cat mai repede un tratament eficient pentru a scapa de carii. În caz contrar afectiunea poate sa avanseseze pana in stadiul in care poti sa iti pierzi dintele.

Unul din cele mai importante ingrediente de care au nevoie dintii tai ca sa fie sanatosi este calciul. Cu totii stim faptul ca o sursa bogata in calciu sunt cojile de ou. În cazul in care te confrunti cu carii dentare, tot ce ai nevoie este o pasta de dinti facuta din coji de ou.

Pentru asta ai nevoie de un sfert de cana de praf de coji de ou pe care o poti obtine prin pisarea cojilor foarte, foarte marunt, pe care apoi sa o amesteci cu cateva picaturi de ulei de menta si 2 linguri de ulei de cocos.

Amesteca bine aceste ingrediente dupa care adauga o lingura de bicarbonat de sodiu. Amesteca din nou pana obtii o pasta pe care trebuie sa o pastrezi intr-un recipient cu inchidere etansa.

Trebuie mentionat faptul ca uleiul de menta este foarte util pentru a obtine o respiratie mirositoare placuta iar bicarbonatul de sodiu te ajuta la albirea dintilor. Foloseste aceasta pasta de dinti de 3 ori pe zi si vei scapa de problema cariilor pentru totdeauna!


cariile smaltul dentar zahar carii
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1208 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004816 (s)