News Flash:

Cum sa beti apa pentru o slabire spectaculoasa in greutate! Un antrenor dezvaluie cum se pot pierde 9 kilograme In 3 saptamani!

2 Iunie 2018
1024 Vizualizari | 0 Comentarii
bea apa

Daca nu aveti timp sau nu puteti tine o dieta pentru pierderea kilogramelor In plus, exista un truc sanatos care va poate ajuta la redobandirea siluetei mult visate. Apa constituie 70% din tesuturile organismului uman. De asemenea, apa reprezinta 80% din sange, 20% din compozitia oaselor, 75% din muschi si 90% din compozitia creierului.

Astfel spus, lipsa apei In organism nu poate fi compensata de nici o alta substanta, aceasta fiind indispensabila tuturor proceselor din corp.

Consumul insuficient de apa, precum si lipsa de miscare, sunt doi factori majori care ne afecteaza silueta si sanatatea, si pe care Ii ignoram atunci cand dorim sa scapam de kilogramele In plus.

Cum ajuta apa la slabit:

Apa accelereaza metabolismul si arderea caloriilor, ajutand organismul sa se mentina hidratat si sanatos. Bauta pe stomacul gol, acest elixir natural actioneaza ca un medicament, influentand ritmul cardiac, afectiunile respiratorii si oculare, dereglarile digestive si aspectul pielii.

Bob Harper – cel care propune cura de slabire cu apa – este un personaj popular In industria televiziunii din America si totodata un trainer personal al vedetelor celebre. În cartea sa "Jumpstart to Skinny’’, el detaliaza efectele unei diete ce poate ajuta la pierderea a pana la 9 kilograme In doar 3 saptamani.

Cum se tine ”cura” cu apa

Consumul de apa Imbunatateste digestia – o buna hidratare fiind recomandata celor care sufera de constipatie – ajuta la obtinerea mai rapida a senzatiei de satietate si poate spori eficienta antrenamentului fizic (unde este cazul).

Pentru pierderea kilogramelor In plus, se consuma aproximativ 500 ml. de apa, Inainte de fiecare masa, pentru a ajunge mai repede la senzatia de satietate. Consumata cu 20-30 de minute Inainte de masa, apetitul scade considerabil, iar hidratarea constanta Impiedica organismul sa retina lichide.

Potrivit antrenorului personal Bob Harper, In acest mod se pot topi nu mai putin de 9 kilograme In doar 3 saptamani.


metabolismul bob harper
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1396 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008107 (s)